Warmtepomp installeren Arnhem

Concrete
Warmtepomp laten installeren in Arnhem?

Een warmtepomp kan het beste door een vakman worden geïnstalleerd. Er zijn namelijk verschillende soorten warmtepompen, waaronder elektrische en hybride varianten. Bij de installatie hiervan moet met bepaalde zaken rekening worden gehouden en de pomp moet aan verschillende normen en voorschriften voldoen. Als hier geen rekening mee wordt gehouden, zijn er verschillende risico's en heb je geen recht op de ISDE-subsidie die de overheid verstrekt. Wil je weten waar je een goed beeld van moet hebben voordat je een warmtepomp installeert? Wat de gemiddelde prijs is? En waarom je een warmtepomp moet laten installeren door Rutten Loodgieters uit Arnhem? Dat lees je hieronder.

Voor de installatie

Voordat je een warmtepomp installeert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis voldoende geïsoleerd is. Wil je namelijk het maximale uit een hybride warmtepomp halen, dan moet je ervoor zorgen dat je woning zo min mogelijk warmte laat ontsnappen. Zo wordt het jaarlijkse gebruik van de cv-ketel geminimaliseerd. Omdat een hybride warmtepomp een combinatie is van een cv-ketel en een warmtepomp, moet ook bij bestaande woningen vooraf worden gekeken of er voldoende ruimte beschikbaar is rondom de cv-ketel. Voordat de warmtepomp geplaatst kan worden, zal er ruimte voor vrijgemaakt moeten worden.

Img 0357

De gemiddelde prijs van een hybride warmtepomp

Wanneer je gebruik maakt van de mogelijkheden die je hebt, kunnen de kosten van een hybride warmtepomp omlaag. Zo is het subsidiepercentage dat de overheid verstrekt via de ISDE-regeling verhoogd naar 30% van het investeringsbedrag. Hierdoor wordt een hybride warmtepomp met een gemiddeld bedrag van 6.000 euro met 30% verlaagd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Warmtepomp installeren door Rutten Loodgieters uit Arnhem

Wil jij een warmtepomp laten installeren in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Rutten Loodgieters aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Img 0356

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?