Concrete

Het plaatsen van een airco zorgt ervoor dat u invloed heeft op de temperatuur in uw woning of werkomgeving, of u nu de ruimte wil koelen gedurende de zomermaanden of wil verwarmen in de winter. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden rondom het plaatsen van een airco. Onze erkende installateurs beschikken over de benodigde certificeringen en kennis voor het plaatsen en installeren van uw airco. Bij Rutten Loodgieters staan kwaliteit en service voorop.

Airco Fujitsu

Wij plaatsen op dit moment airco's van het Japanse topmerk Fujitsu. Fujitsu is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator op het gebied van airco’s. Het is dan ook niets voor niets dat de airco’s en warmtepompen van dit merk behoren tot de top van de wereld. 

Airco Rutten Loodgieters

Split-unit airco

Wanneer u een airco in een bestaande woning wil laten plaatsen, wordt er gekozen voor een split-unit airco. De split-unit airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de binnenunit, in uw pand aan de wand of het plafond bevestigd. De buitenunit wordt buiten de woning of het pand geplaatst.

Het laten plaatsen van de airco

Het laten plaatsen van een airco mag alleen door gecertificeerde monteurs gedaan worden. Als u de airco niet door een gecertificeerd monteur laat plaatsen, dan is de kans op lekkende koudemiddelen aanwezig. De installateurs van Rutten Loodgieters beschikken over de benodigde STEK-certificering. Met deze certificering bent u ervan verzekerd dat de airco die u laat plaatsen voldoet aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician