Concrete
Dakisolatie vermindert energieverbruik

U weet dat warmte van nature stijgt. Met die gedachte weet u ook dat het dak van een woning, indien dit niet goed (of voldoende) van dakisolatie is voorzien, de grootste verliespost van warmte van een huis kan zijn. Je zou dit ook anders kunnen zeggen: wie zijn dak niet op de juiste wijze isoleert zal gedurende de hele winter dubbel zoveel moeten stoken. Dit laat zien dat het dus loont om te investeren in een optimale dakisolatie. Het kan u vele euro's per jaar schelen op de energierekening. Rutten Loodgieters heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen en onderhouden van dakisolatie en kan u hierbij dus perfect adviseren.

Verminderen van energieverbruik is natuurlijk goed voor het milieu. Dat kan door uw huis goed te isoleren aan de hand van dakbedekking. Hierdoor gaat minder warmte verloren en hoeft de CV-ketel minder vaak te branden. Met het isoleren van uw dak kunt u dus veel energie besparen.

U heeft de keuze uit diverse vormen van dakisolatie

Voor het isoleren van uw dak heeft u de keuze uit een groot aantal materialen. Voor alle isolatiematerialen geldt dat de verschillen tussen deze materialen klein zijn ten opzichte van de energiebesparing die met het isoleren bereikt wordt. Welk materiaal u ook kiest: het levert altijd energiebesparing en dus milieuwinst op. Dakisolatie houdt de warmte die u stookt met uw CV-installatie beter in huis, aangezien warmte van nature opstijgt. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, kunt u flink besparen op de stookkosten die het met zich mee brengt.

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om uw dak te isoleren. U kunt de zoldervloer, een plat dak (dit doen wij door het gebruik van bitumineuze dakbedekking, een soort ‘dakleer’) of een schuin dak van zowel de binnen- als de buitenkant laten isoleren. Rutten Loodgieters kan u door haar jarenlange ervaring op het gebied van dakbedekking optimaal adviseren over uw situatie.

Contact
2019 22 Oktober 05

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician
Veelgestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?
Wat is het contract preventief onderhoud voor daken?
Welke diensten leveren jullie?