Bitumineuze dakbedekking

Concrete
Bitumineuze dakbedekking

Wij werken alleen met A-kwaliteit materialen. Rutten Loodgieters voert reparaties uit of vervangt complete daken op basis van bitumineuze dakbedekkingsmaterialen. Zo maken we samen met u een keuze voor het materiaal en eventueel de kleur hiervan. Zoals u leest heeft u veel keuze als het aankomt op bitumineuze dakbedekking.

De voordelen van bitumineuze dakbedekking

De techniek achter bitumineuze dakbedekking wordt al vele decennia gebruikt en biedt vele voordelen. Het ontstaat tijdens de productie van ruwe olie waardoor het een aantal karaktereigenschappen heeft welke Bitumen zeer geschikt maken voor iets als dakbedekking of dakisolatie. Zo is het waterdicht, ijzersterk en heeft het een grote kleefkracht. Op die manier is het dus ijzersterk, waardoor het tegen allerlei weersomstandigheden bestand is.

Zorgen voor een optimale levensduur

Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking is vaak geen goedkoop project. Daarnaast vinden wij het belangrijk om uw dak daarom zo duurzaam mogelijk achter te laten. Om de levensduur van uw nieuwe bitumineuze dakbedekking te verlengen leest u hieronder 2 handige tips om dit te bewerkstelligen:

  1. Periodiek onderhoud door Rutten Loodgieters: u bent vast bekend met het verschijnsel mos. Mos en algen nestelen zich graag op daken, zeker als er ook bladeren op liggen. Wij kunnen uw dak jaarlijks op professionele wijze komen reinigen, waardoor uw dak in topconditie blijft.
  2. Kiezels: deze zorgen ervoor dat uw bitumen dakbedekking minder blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling. De levensduur van uw dakbedekking wordt verlengt en u heeft minder onderhoud aan uw dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician
Veelgestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?
Wat is het contract preventief onderhoud voor daken?
Welke diensten leveren jullie?