Centrale verwarmingsinstallatie

Concrete
Een kostenbesparende centrale verwarmingsinstallatie

Tegenwoordig zijn alle ketels HR (hoog rendement). Dit geldt zowel voor de solotoestellen (alleen verwarming) als voor de combitoestellen (verwarming en warm water) die wij installeren. Zo’n nieuwe ketel is vaak veel zuiniger (besparingen tot wel 30%) dan uw oude ketel en biedt daarnaast veel meer comfort. Het kan dus een goed (en kostenbesparend) idee zijn om eens na te denken over een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie. Installatiebedrijf Rutten Loodgieters uit Arnhem kan u door haar jarenlange ervaring optimaal adviseren over de aanschaf van een nieuwe CV-installatie.

Bespaar tot wel 30% met een nieuwe CV-ketel

Uiteraard kunt u reparaties laten uitvoeren op uw oude ketel, maar u bent vaak beter af met een nieuwe ketel. Zeker gezien de voordelen die deze biedt. U bespaart hiermee op energiekosten en heeft tevens een veel betere warmteverdeling in uw huis. Ook is het gebruiksgemak van de meer moderne ketels flink verbeterd, waardoor het hele gezin in staat is de ketel met gemak te bedienen. Het aanbod van CV-ketels is groot, waardoor elk type woning of (bedrijfs)pand kan worden voorzien van een passende oplossing. Zo betaalt u nooit teveel voor uw centrale verwarmingsinstallatie.

De populairste CV-ketel van 2015

De Consumentenbond heeft uitgezocht wat de meest verkochte ketel van 2015 was. Hieronder leest u een aantal eigenschappen van deze ketel:

  • hij heeft een gesloten kast;
  • HR (Hoog Rendement);
  • het is een combiketel;
  • Comfort Waarde (CW): 4 CW of 5 CW.

De Atag E325EC kwam als beste uit de test bij de Consumentenbond. Het betreft een HR-combiketel. Bent u benieuwd of uw woning of (bedrijfs)pand ook geschikt is voor dit type verwarmingsketel of dat een andere CV-ketel beter bij uw woonsituatie past? Rutten Loodgieters adviseert u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician
Veelgestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?
Wat is het contract preventief onderhoud voor daken?
Welke diensten leveren jullie?