Concrete
Lood

Als het gaat om de verdediging tegen regenwater is de schoorsteen vaak een zwakke plek. Dit merkt u met name in de wat oudere huizen. Hier zijn zaken als vochtplekken op het plafond en/of de muur rond de schoorsteen een bekend verschijnsel. Het kan dus voorkomen dat het lood waarmee de schoorsteen wind- en waterdicht is afgesloten, is gescheurd. In dat geval dient er een reparatie of volledige vernieuwing van het lood plaats te vinden. Ook plegen wij onderhoud aan uw schoorsteen, zodat u waterschade voorkomt. Dit voeren wij natuurlijk graag voor u uit.

Lood werkzaamheden op daken

Rutten Loodgieters herstelt en vernieuwt lood om schoorstenen en in opgaande gevels. Wij hechten veel waarde aan een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u na onze werkzaamheden (of dit nu een reparatie of een complete vervanging van bijvoorbeeld een schoortsteen is) weer jarenlang vooruit kunt. Al is het natuurlijk altijd een goed idee om uw dak periodiek te laten nakijken. Hiervoor bieden wij ook een passende oplossing middels een preventief onderhoudscontract. Op die manier komt u nooit voor nare verassingen én geen plotselinge hoge kosten te staan.

Ook de afwerking van de daknok, de overgang van leiendak naar pannendak of plakplaten van het platte dak naar de hemelwaterafvoer kunnen wij voor u uitvoeren. Onze expertise op het gebied van lood werkzaamheden maakt Rutten Loodgieters een betrouwbare dakdekker op dit gebied. Wij komen graag uw huidige situatie in kaart brengen, om daarna advies uit te brengen over de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician
Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?