Concrete

CV installatie: radiator, cv en onderhoud

Op het gebied van centrale verwarming laten we u niet in de kou zitten. Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren, niet alleen in Arnhem? Door onze jarenlange ervaring weten we dat het raadzaam is om iedere 15 jaar uit te kijken naar een nieuwe CV installatie & CV ketel en deze te vervangen. Natuurlijk wilt u wel dat de nieuwe CV ketel zijn investering ook waar maakt. Installatiebedrijf Rutten Loodgieters uit Arnhem helpt u graag bij de keuze voor een nieuwe CV ketel en de installatie hiervan. Zo weet u zeker dat de verwarmingsketel veilig geïnstalleerd wordt. Uiteraard stellen onze monteurs de CV-ketel direct voor u in zodat u het beste rendement uit de ketel haalt. Een juiste instelling kan een jaarlijkse besparing tot wel €300 opleveren. Dit hele proces verzorgen wij graag voor u. Wij leveren, plaatsen en onderhouden ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Contact
2020 24 November 07

Onze diensten

CV installatie uitbreiden, vernieuwen of vervangen

Voor een nieuwe CV installatie, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie, dient vooraf goed nagedacht te worden. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende het comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water zijn van belang. Wij zorgen er voor dat niet alleen uw centrale verwarming naar wens is maar ook uw cv ketel en gehele cv installatie.

Tevens zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot energiebesparing, multifunctionaliteit en design. Rutten Loodgieters helpt u graag bij het maken van deze verschillende keuzes. Een professionele berekening is noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met u stellen wij een passende offerte op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician