Concrete
Ervaren is beleven in onze toonzaal

De badkamer en het toilet wordt tegenwoordig sfeervol ingericht. Het is een plek van rust en ontspanning geworden in het huis. Doordat men steeds meer tijd doorbrengt in de badkamer is een weloverwogen keuze maken belangrijk. U doet er goed aan zich te oriënteren wat de mogelijkheden zijn en tijd te besteden aan de inrichting ervan. Wij assisteren u hierbij graag om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. Dan kunnen wij u niet alleen vertellen over de mogelijkheden, maar u ervaart het zelf.

over ons afbeelding
tweede afbeelding

Toonzaal

Onze toonzaal biedt alles onder één dak, van sanitair, tegels en centrale verwarming. Een bezoek aan de toonzaal zorgt ervoor dat u de ervaring gaat beleven om de badkamer en/ of het toilet aan te passen of een compleet nieuwe te realiseren. Neem hiervoor zoveel tijd als u nodig heeft om alles goed tot u te nemen en producten te combineren.

Contact
over ons afbeelding
tweede afbeelding

Design

Een badkamer en het toilet zijn een gevoel en dit wordt steeds meer onderstreept door de producten die we in de badkamer tegenkomen. Denk hierbij niet alleen aan het sanitair, maar ook die mooie designradiator aan de muur en de talloze verlichtingsmogelijkheden om de juiste sfeer te bepalen. De toonzaal voorziet ruimschoots in deze mogelijkheden.

Contact

Combineren

Er zijn talloze combinaties mogelijk. De keuze is echt aan u. De A-merk leveranciers willen graag hun gehele assortiment uitgemeten neerzetten. Wij adviseren dat u beter naar uw smaak kunt kijken. Hierdoor worden de mogelijkheden groter, levendiger en zal de juiste sfeer bepaald worden. Juist het combineren van merken als Villeroy & Boch, Grohe en Duravit maakt het een beleving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician