Concrete
Uw badkamer verbouwen: badkamerrenovatie

U wilt uw badkamer verbouwen of u zoekt een bedrijf voor de badkamerrenovatie? Rutten Loodgieters uit Arnhem adviseert, plaatst én onderhoudt uw badkamer op professionele wijze met betrekking tot het sanitair. De focus ligt hierbij op service en kwaliteit. Bovendien kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring u begeleiden bij alle aspecten die komen kijken bij een toilet- of badkamerrenovatie. Of we nu uw complete badkamer verbouwen of slechts een wasbak plaatsen bij het toilet: we gaan het project graag samen met u aan. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

over ons afbeelding
tweede afbeelding

Kiezen voor loodgieter en bouwbedrijf Rutten

Tegenwoordig is de zoektocht naar nieuw sanitair niet de gemakkelijkste. Waar het aanbod vroeger redelijk beperkt was op het gebied van materiaal, kleur, licht en vloeren, zijn er nu honderden verschillende combinaties denkbaar. Wij snappen dat dit misschien overweldigend kan zijn en assisteren u graag bij het maken van de verschillende keuzes. Zo kunnen wij bij u thuis de huidige situatie in kaart brengen.

Contact

Onze werkwijze

Stap 1

Inventarisatie huidige situatie en gewenste situatie

Samen bespreken we uw wensen en bekijken de huidige situatie om te zien wat er moet gebeuren. Daarnaast bespreken we ook samen wat de mogelijkheden zijn. Op die manier bereiken we het optimale resultaat.

Stap 2

Conceptmodel

Na de inventarisatie bij u ter plaatse maken wij een ontwerp van de nieuwe situatie van de badkamer of WC. In dit conceptmodel is een ruwe kostencalculatie opgenomen.

Stap 3

Bespreken conceptmodel

De volgende stap is het conceptmodel bespreken. Hier nemen wij met u de tijd voor. Ook eventuele aanpassingen aan brengen behoort tot de mogelijkheden als dat nodig blijkt te zijn. U moet uiteraard wel het gevoel hebben dat dit is wat u wilt. Wanneer u aangeeft dat het concept akkoord is sturen wij u een definitieve aanneemsom inclusief een stelpost voor materialen (sanitair). U bent nu in staat een weloverwogen beslissing te nemen om ons de opdracht te verstrekken.

Stap 4

Opdrachtverstrekking

U heeft de opdracht verstrekt (overeenkomst getekend), en wij begeleiden u bij de volgende stap: het definitief uitzoeken van uw sanitair, tegels en overige materialen. Hiervoor werken wij samen meerdere leveranciers in de omgeving. Als de definitieve keuze is gemaakt krijgt u van ons een eventueel aangepaste overeenkomst als er verschil is tussen de opgenomen stelpost voor materialen en de daadwerkelijke kosten voor de materialen. Na akkoord zullen we de materialen gaan bestellen en bereiden we de werkzaamheden bij u voor.

Stap 5

Uitvoering van de werkzaamheden

De badkamerrenovatie geschiedt door onze gekwalificeerde monteurs die volgens een waarborgsysteem garant staan voor te leveren kwaliteit van de werkzaamheden. Wij willen uiteraard alleen optimaal werk leveren. Daarom hanteren wij voor onze werkzaamheden de voorwaarden van Uneto-Vni. Deze zijn in overleg met de consumentenbond opgesteld en geven 18 maanden garantie op eventuele gebreken in het werk. Daarnaast is er een garantie op de materialen volgens bepalingen van de fabrikant (tussen 2 en 5 jaar afhankelijk van product en fabrikant).

Clap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician