Concrete
Koper en zink

Of het nu gaat om het herstellen of vernieuwen van goten die van zink en koper zijn gemaakt: Rutten Loodgieters in Arnhem verzorgt alle voorkomende koper- en zink werkzaamheden in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan: dakkapellen, luifels, zinken zijwangen, kilgoten, dakgoten, hemelwaterafvoeren. Ook verzorgen wij complete koperen of zinken (roeven)daken. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van allerlei soorten gootwerk en hebben al vele werkzaamheden uitgevoerd op dit gebied.

Jarenlange ervaring met zink en koper bij dakkapellen, luifels, dakgoten & hemelwaterafvoeren

Onze monteurs hebben door hun jarenlange ervaring veel gewerkt met zink en koper. Hierdoor kunnen wij voor bijna ieder project het juiste advies geven én het project optimaal uitvoeren. Of het nu gaat om bakgoten of mastgoten, uw goot is bij ons in goede handen. Ieder huis of (bedrijfs)pand is weer anders en dat valt ook te merken aan de manier waarop de goten zijn bevestigd. Vaak is het bij oudere gebouwen zo dat de koppelstukken en de algehele montage te wensen over laat. Op die manier kan lekkage ontstaan of kan het hele circuit verstopt raken.

Op het moment dat dit het geval is, is het wellicht een goed idee om dit door een professionele dakdekker te laten nakijken en waar nodig te laten repareren. Wij komen uw situatie graag inspecteren en geven u advies van de uit te voeren werkzaamheden. U heeft dan direct een helder beeld van het probleem, de kosten en duur van de werkzaamheden.

Voordelen koper- en zinkwerk

  • Lange levensduur
  • Koper en zink is onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Daarnaast is het materiaal recyclebaar
  • Ook is het materiaal is flexibel inzetbaar: Zo kunnen bijzondere dakvormen gemaakt worden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem dan contact op met Frank Rutten

Technician
Veelgestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?
Wat is het contract preventief onderhoud voor daken?
Welke diensten leveren jullie?