Concrete
Bespaar met een warmtepomp in Elst

Nu de energieprijzen blijven stijgen, worden warmtepompen steeds populairder bij zowel nieuwbouw als verbouwingen om je huis energiezuinig te maken. De hoge prijzen maken het wel een investering om goed over na te denken. Toch is een warmtepomp een goede investering. Wil je weten wat de terugverdientijd van een warmtepomp is? Of je subsidie kunt krijgen om je huis energiezuinig te maken? En hoe je bij ons terecht kunt voor de installatie van je warmtepomp in de regio Elst? Dit kun je hieronder allemaal lezen.

Terugverdientijd warmtepomp

De kosten van een warmtepomp liggen aanzienlijk hoog, maar dit hangt wel af van een paar factoren. Zo hebben het soort warmtepomp, de hoogte van de subsidieverstrekking en de isolatie van jouw woning betrekking op de hoogte van de totale kosten. Ook speelt de keuze tussen een hybride of volledig elektrische variant een belangrijke rol in het kostenplaatje. Bij de hybride variant dient er namelijk alsnog gebruik te worden gemaakt van je cv-ketel.

De installatie van een warmtepomp kan dan ook gezien worden als een investering voor de lange termijn. Met de jaren verdien je namelijk een hoop terug en na enkele jaren maak je zelfs winst. Je woning wordt door de investering meer waard en de gaskosten dalen. Zo bespaar je met een hybride warmtepomp jaarlijks tussen de €200,- en €600,-. Met een all-electric variant zal dit plusminus €500,- zijn.

Img 0357

Energiesubsidiewijzer

Benieuwd of je een subsidie of lening kunt krijgen voor het verduurzamen van je huis? Neem dan snel een kijkje op de energiesubsidiewijzer van de rijksoverheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Warmtepomp installeren in de regio van Elst

Op zoek naar een installateur van een warmtepomp in de omgeving van Elst? Dan ben je bij Rutten Loodgieters op de juiste plek. Neem gerust contact met ons op. Door onze kennis en ervaring zullen wij je voorzien van de juiste informatie.

Img 0356

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?