Concrete
Warmtepomp laten installeren in Duiven?

Ben je op zoek naar een warmtepomp installateur in de buurt van Duiven? Dan ben je bij Rutten Loodgieters aan het juiste adres. Een warmtepomp kan een zuinig en duurzaam alternatief zijn voor een cv-ketel. Dit geldt overigens alleen voor de volledig elektrische variant en niet voor de hybride variant. Omdat de elektrische warmtepomp volledig zonder gas werkt, werkt de hybride warmtepomp voor ongeveer 80% op natuurlijke bronnen en 20% op elektriciteit. Hiermee wordt energie uit lucht, water of aardwarmte omgezet in warmte om jouw woning te verwarmen.

Verschil tussen een elektrische en hybride warmtepomp

Er zijn enkele verschillen tussen een elektrische en hybride warmtepomp. Hoofdzakelijk verschilt alleen de manier waarop de warmte wordt onttrokken en geleverd voor elke pomp. De exacte verschillen lees je op deze pagina.

Img 0357

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel. Omdat de warmtepomp jaarlijks het grootste deel van de verwarming van je woning verzorgt, springt de cv-ketel aan om de warmtepomp te ondersteunen als de buitentemperatuur te laag is. Dit zorgt er dan ook voor dat de hybride warmtepomp de ideale pomp is voor al bestaande woningen om deze eenvoudig te verduurzamen. Omdat deze bestaande woningen al een cv-ketel hebben, hoeft de hybride warmtepomp daar alleen maar op aangesloten te worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Volledig elektrische warmtepomp

In vergelijking met een hybride warmtepomp werkt de volledig elektrische variant zoals de naam al aangeeft volledig op elektriciteit. Deze pomp hoeft daardoor niet in combinatie met een cv-ketel te werken. De volledig elektrische warmtepomp wordt hierdoor vooral gebruikt bij nieuwbouwwoningen en bijna niet bij bestaande woningen.

Img 0356

Doe de online warmtepomp check in de omgeving van Duiven!

Weten welke warmtepomp het best bij jouw woning past? Doe de warmtepomp check en kom erachter.

Vragen en contact

Meer te weten komen over een warmtepomp of de installatie hiervan in de regio van Duiven? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder!

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?