hybride warmtepomp Velp

Concrete

Ben jij op zoek naar een hybride warmtepomp in de omgeving van Velp? Dan ben je bij Rutten Loodgieters aan het juiste adres! Wij zijn een vakkundig loodgietersbedrijf in Arnhem en omstreken. WIj bieden jou verschillende warmtepompen, waaronder onze hybride warmtepomp. Dit is ideaal voor wanneer je bezig bent met het verduurzamen van je woning. Ben je benieuwd naar nog meer informatie over een hybride warmtepomp in Velp? Lees dan hieronder verder.

Overons

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een energiezuinig apparaat. Dit apparaat werkt op energie en elektriciteit, waardoor het duurzaam werkt. De pomp onttrekt warmte aan de buitenlucht. Deze lucht wordt vervolgens gebruikt om het huis te verwarmen. Dit gebeurt in combinatie met de cv-ketel. Hij wordt ingeschakeld als het buiten erg koud is of als het huis snel verwarmd moet worden. Zo wordt er veel minder energie verbruikt.

De voordelen van een hybride warmtepomp in Velp

Er zijn verschillende redenen om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Zo zijn er enorm veel voordelen verbonden aan het hebben van een hybride warmtepomp in huis. De meest belangrijke voordelen lees je hieronder.

  • Je kunt een subsidie krijgen voor de aanschaf van een hybride warmtepomp
  • De energierekening gaat aanzienlijk omlaag
  • Een hybride warmtepomp gebruikt ongeveer 60% minder gas
  • De pomp is eenvoudig in gebruik en installatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Hybride warmtepomp installatie in Velp

Wil jij een hybride warmtepomp laten installeren in de omgeving van Velp? Dan helpen onze experts je graag verder! Neem via hier contact met ons op, dan reageren wij zo snel mogelijk. Wil je direct contact met ons? Bel dan naar 026-3884010.

Naast het installeren van hybride warmtepompen, plaatsen, onderhouden en renoveren wij ook: cv-installaties, sanitair, dakisolatie, verwarming, dakbedekking, badkamers en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Img 0357

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?