Hybride warmtepomp Elst

Concrete

Ben jij op zoek naar een hybride warmtepomp in de buurt van Elst? Dan ben je bij Rutten Loodgieters op de juiste plek. Een hybride warmtepomp kan namelijk je huis energiezuinig verwarmen. Weten wat een hybride warmtepomp voor jouw woning betekent? Wat de prijs van een hybride warmtepomp is? En hoe je met ons in contact kunt komen voor de installatie? Dat lees je hieronder.

Een hybride warmtepomp voor jouw bestaande woning in Elst

Een hybride warmtepomp is een goede tussenoplossing om je woning te verduurzamen. Vaak zijn bestaande woningen namelijk niet geschikt voor een volledig elektrische pomp. Wanneer je woning niet kan voldoen aan de hoge isolatie-eisen voor een volledig elektrische pomp, is een hybride de beste keuze. Wel moet je woning nog aan bepaalde eisen voldoen voordat een hybride warmtepomp geplaatst kan worden. Een hybride warmtepomp is namelijk een combinatie tussen een warmtepomp en een cv-ketel. Bovendien zal, wanneer het buiten flink afkoelt of een woning snel verwarmd moet worden, toch de cv-ketel ingeschakeld worden. Daarom is het belangrijk dat je huis redelijk geïsoleerd is, zodat de warmtepomp optimaal gebruikt kan worden.

Overons

Prijs hybride warmtepompen

Wat zijn de aanschafkosten van een hybride warmtepomp? Een gemiddelde hybride warmtepomp kost ongeveer zo’n €5.000,- tot €7.000,- . Zo helpen wij jou bij Rutten Loodgieters graag bij het uitkiezen van een geschikte hybride warmtepomp. Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om jou van de juiste informatie te voorzien. Goed om te weten is ook dat er diverse subsidies en steunmaatregelen zijn met betrekking tot het verduurzamen van je nieuwbouwwoning of bestaande woning. Neem voor meer informatie een kijkje op de energiesubsidiewijzer van de Rijksoverheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Vragen met betrekking tot de installatie van een hybride warmtepomp door Rutten Loodgieters? Neem gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

Img 0357

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?