Beste hybride warmtepomp 2023

Concrete

Hybride warmtepompen vallen in de smaak, steeds vaker krijgen we bij Rutten Loodgieters vragen over onze aanraders. Vooral omdat er zo veel verschillende warmtepompen zijn zie je door door de bomen het bos niet meer. Wat is nu eigenlijk de beste warmtepomp van 2023? 

Beste hybride warmtepomp 2023 bepalen

De consumentenbond is de Nederlandse organisatie die opkomt voor de rechten van consumenten, maar wat ze ook vaak doen zijn tests van verschillende producten op basis van prijs/kwaliteit, geluid, besparing, vermogen en meer. Voor de test van de consumentenbond lees je hier meer.

In het geval van deze test is het moeilijk om een universele aanbeveling te doen voor een hybride warmtepomp. Het hangt namelijk vooral af van je woning en je stookgedrag. Wel kunnen we algemene vergelijkingen trekken tussen standaard woningen. Hierdoor kunnen we vanuit jullie input- en onze expertise toch een berekening maken.

Img 0357

Beste hybride warmtepomp 2023 - Winnaar

Wanneer geld besparen je grootste uitgangspunt is, adviseren we de Remeha Elga Ace 4kW en 6 kW. Deze hybride warmtepompen geven de grootste besparing op je energierekening. Het is ook een van de stilste warmtepompen uit de test. De buitenunit maakt niet veel geluid en de prijs is ook zeer competitief. Wat ons betreft de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt.

Wanneer investeren in een hybride warmtepomp?

  • Is jouw cv-ketel inmiddels ouder dan 12 jaar? Dan zouden we aanraden om te gaan oriënteren naar een nieuwe cv-ketel met een warmtepomp. 
  • Is jouw cv-ketel minder dan 5 jaar oud? Dan raden we je aan om een hybride pomp toe te voegen aan de huidige, beide de cv-ketel als de warmtepomp kunnen dan namelijk nog ongeveer 14 jaar mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact met onze loodgieters

Voor meer informatie en advies over de beste keuze in jouw situatie kun je contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.

Img 0356

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veelgestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?
Wat is het contract preventief onderhoud voor daken?
Welke diensten leveren jullie?