Uw badkamer renovatie snel, eenvoudig en goedkoop regelen!

U wilt uw badkamer renovatie met nieuwe tegels en het sanitair of de verdeling aanpassen, alles is mogelijk! De badkamer verfrissen hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn genoeg varianten die bij uw budget zullen passen. Wanneer u uw badkamer laat installeren door Rutten Loodgieters uit Arnhem, bent u verzekerd van een mooie en kwalitatief goede badkamer.

Onze vakmensen voeren alle werkzaamheden nauwgezet en in nauw overleg met u uit. Het grote voordeel voor u is dat u maar één aanspreekpunt heeft.

Wat bieden wij?

  • voor elk budget een mooie badkamer renovatie
  • een offerte op maat zonder verrassingen
  • uitvoering door vakmensen met liefde voor het vak
  • zorgvuldige planning en tijdige oplevering

Uw badkamer renovatie gerealiseerd

Weet u nog niet exact hoe uw badkamer renovatie er uit moet zien, maar wilt u ons wel een badkamer renovatie laten uitvoeren? Geen nood! Wij helpen u graag bij het zoeken naar de beste en creatiefste oplossingen, waarmee uw wensen en ideeën worden gerealiseerd.

badkamer renovatie
badkamer renovatie

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak met ons, wij komen langs en bespreken met u alle mogelijkheden, zowel voor wat betreft de badkamer als uw budget. Indien er nog geen tekening is, maken wij een voorstel. U krijgt dan uw nieuwe badkamer vooraf al te zien. Wij informeren u graag over de materialen die in uw geval het beste uitkomen. Wij helpen u graag met uw keuze voor het sanitair en hebben voor u een keur aan kwaliteitsleveranciers met bekende merken zoals bijvoorbeeld Grohe, Sphinx en Geberit.

Uw droom badkamer binnen handbereik

Rutten inschakelen om uw badkamer verbouwing te begeleiden, is zo gebeurd. Door middel van het contactformulier geeft u aan waarmee wij u van dienst kunnen zijn of stelt u uw vragen over badkamers installeren in Arnhem en omgeving. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk reageren.

Meer weten over een badkamer renovatie? Neem contact op!

Wilt u graag een badkamer renovatie? Of gebruik maken van onze andere diensten? Maak het kenbaar en laat een bericht achter. Wilt u liever direct contact? Bel 026-3884010. Wij helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om u van een passend vrijblijvend advies te voorzien. Daarnaast kunt u onze pagina met klant cases bekijken om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij in het verleden zoal hebben uitgevoerd. Rutten Loodgieters is een loodgieter gevestigd in Arnhem. Wij doen alles op het gebied van sanitair, dakisolatie, verwarming, CV-ketel, dakbedekking, badkamers. Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag vrijblijvend advies.