Voor informatie met betrekking tot hybride warmtepompen in de buurt van Duiven ben je bij Rutten Loodgieters op de juiste plek. Een hybride warmtepomp is een van de beste manieren om je woning duurzaam te verwarmen. Vooral voor bestaande woningen is het een aanvulling op je cv-ketel zonder al te veel veranderingen. Weten hoe een hybride warmtepomp werk? Wat het kost? En waarom je een hybride warmtepomp in de omgeving van Duiven juist bij ons moet kopen? Dat lees je hieronder.

Contact

Hybride warmtepomp Duiven

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een combinatie tussen een cv-ketel en een waterpomp. Hierbij zorgen beide systemen voor verwarming van je huis en tapwater. Afhankelijk van hoe koud het buiten is en hoe warm het binnen moet zijn, zal de warmtepomp soms meer warmte leveren. Op andere momenten zorgt alleen de cv-ketel voor de warmte in huis.

Wat kost een hybride warmtepomp?

De aanschafprijs van een hybride warmtepomp kan zeer uiteenlopen. Zo hangt dit onder andere van het type, merk en het vermogen af die je kiest. Gemiddeld kost een hybride warmtepomp tussen de 5.000 en 7.000 euro. Hierbij kun je de kosten nog verlagen door gebruik te maken van de ISDE subsidie die de overheid aanbiedt. Zo is het subsidiepercentage in het begin van 2022 van 20% naar 30% verhoogd met betrekking tot het totale investeringsbedrag. Hiermee kost een gemiddelde hybride warmtepomp met een bedrag van €6.000,- met de subsidie aftrek nog €4.200,-.

Hybride warmtepomp in de omgeving van Duiven

Op zoek naar een hybride warmtepomp installateur in de omgeving van Duiven? Wij van Rutten Loodgieters helpen je graag. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en weten door onze kennis en ervaring elke klus te klaren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor direct contact kun je ook bellen naar 026-3884010.

Contact