Of het nu gaat om het herstellen of vernieuwen van goten die van zink en koper zijn gemaakt: Rutten Loodgieters in Arnhem verzorgt alle voorkomende koper- en zink werkzaamheden in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan: dakkapellen, luifels, zinken zijwangen, kilgoten, dakgoten, hemelwaterafvoeren. Ook verzorgen wij complete koperen of zinken (roeven)daken. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van allerlei soorten gootwerk en hebben al vele werkzaamheden uitgevoerd op dit gebied.

Jarenlange ervaring met zink en koper bij dakkapellen, luifels, dakgoten & hemelwaterafvoeren

Onze monteurs hebben door hun jarenlange ervaring veel gewerkt met zink en koper. Hierdoor kunnen wij voor bijna ieder project het juiste advies geven én het project optimaal uitvoeren. Of het nu gaat om bakgoten of mastgoten, uw goot is bij ons in goede handen. Ieder huis of (bedrijfs)pand is weer anders en dat valt ook te merken aan de manier waarop de goten zijn bevestigd. Vaak is het bij oudere gebouwen zo dat de koppelstukken en de algehele montage te wensen over laat. Op die manier kan lekkage ontstaan of kan het hele circuit verstopt raken.

Op het moment dat dit het geval is, is het wellicht een goed idee om dit door een professionele dakdekker te laten nakijken en waar nodig te laten repareren. Wij komen uw situatie graag inspecteren en geven u advies van de uit te voeren werkzaamheden. U heeft dan direct een helder beeld van het probleem, de kosten en duur van de werkzaamheden.

Voordelen koper- en zinkwerk

Kopen- en zinkwerk hebben verschillende voordelen in het gebruik. Hier een lijstje met de belangrijkste voordelen voor deze materialen.

  • Lange levensduur
  • Koper en zink is onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Daarnaast is het materiaal recyclebaar 
  • Ook is het materiaal is flexibel inzetbaar: Zo kunnen bijzondere dakvormen gemaakt worden

Vragen over koper- en zinkwerkzaamheden? Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Bel voor direct contact 026-3884010. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een passend vrijblijvend advies te geven. U kunt onze pagina met klant cases bekijken om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij in het verleden zoal hebben uitgevoerd. Rutten Loodgieters is een loodgieter gevestigd in Arnhem. Naast CV-installatie doen wij alles op het gebied van sanitair, dakisolatie, verwarming, CV-ketel, dakbedekking, badkamers.