Weet u wanneer uw dak toe is aan onderhoud?

Om verstoppingen te voorkomen is het raadzaam om uw dak in het najaar schoon te maken, nog voor de winter aanbreekt. Dit is de tijd dat de meeste regen valt en de bladeren van de bomen vallen. In deze periode heeft het dak het meest te verduren. Als uw dak niet goed schoon is of kleine gebreken vertoont, kunt u dit binnenshuis merken met alle gevolgen van dien.

Mocht u zelf niet in staat zijn om dit zelf te doen dan doen wij dit natuurlijk graag voor u. Onze dakdekkers en monteurs hebben dankzij hun jarenlange ervaring vaak met dit bijltje gehakt en kunnen uw dak optimaal onderhouden en repareren waar nodig. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw dak de onstuimige wintermaanden moeiteloos doorkomt en dat uw dakisolatie u niet in de steek laat.

Contract Preventief Onderhoud: de voordelen

Om zeker te zijn dat er jaarlijks preventief onderhoud wordt gepleegd kunt u een contract met ons afsluiten. Wij maken dan eenmaal per jaar uw dak schoon en inspecteren het dak. Waar nodig voeren we reparaties uit, uiteraard in overleg met u. Als u met ons een onderhoudscontract afsluit maakt u direct aanspraak op onze 24 uurs service. Een kwalitatief goed dak is het fundament voor een goede isolatie van uw huis en gaat lekkages tegen. Door goede dakisolatie verminderd u het verbruik van de centrale verwarming en uw CV-ketel. Dit zijn nog maar enkele redenen om een contract Preventief Onderhoud af te sluiten met Rutten Loodgieters.

Neem contact op

Vraag ons naar de voorwaarden voor een onderhoudscontract. Afhankelijk van de afmeting van uw dak stellen wij graag een op maat gemaakt onderhoudscontract voor u op. Op die manier bent u verzekerd een optimaal onderhouden dak wat de duurzaamheid flink ten goede komt. Neem contact met ons op via het online contactformulier, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. Bel voor direct contact 026-3884010. U kunt onze pagina met klant cases bekijken om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij in het verleden zoal hebben uitgevoerd. Rutten Loodgieters is een loodgieter uit Arnhem. Naast CV-installatie doen wij alles op het gebied van sanitair, dakisolatie, verwarming, CV-ketel, dakbedekking, badkamers.