Op zoek naar een warmtepomp in de omgeving van Velp? Dan ben je bij Rutten Loodgieters op de juiste plek. Wij zijn namelijk een erkend loodgietersbedrijf en weten door onze ervaring en kennis iedere klus te klaren. Weten hoe het met de kosten van een warmtepomp zit? Wat de invloed van een warmtepomp op je energierekening heeft? En hoe je met ons in contact kunt komen voor de installatie? Dat lees je hieronder.

Contact

Warmtepomp Velp

 

Hoe zit het met de kosten van een warmtepomp?

Tegenwoordig zijn er verschillende subsidies en steunmaatregelen voor het verduurzamen van je nieuwe of bestaande woning. Zo kun je de kosten van een warmtepomp flink drukken. Zo kost een hybride warmtepomp ongeveer tussen de €5.000 en €7.000. Begin 2022 is de ISDE-subsidie van de overheid voor dit type pomp verhoogd van 20% naar 30%. Dat wil zeggen, voor een gemiddelde hybride warmtepomp van €6.000 wordt de prijs door de subsidiebepaling met 30% verlaagd.

De invloed van een warmtepomp op je energierekening

Warmtepompen worden steeds populairder. Vooral de hybride en elektrische versies zijn enorm in trek. Omdat de energieprijzen stijgen, zal de vraag naar warmtepompen de komende tijd verder toenemen. Een warmtepomp haalt zijn energie namelijk uit de buitenlucht, de grond of het water. Daarbij zet de pomp energie uit de natuurlijke bronnen om in warmte om je huis en sanitair water te verwarmen. Een warmtepomp is hiermee een duurzame, maar vrij dure manier om je woning te verduurzamen. Wel geeft de overheid voor bepaalde warmtepompen een subsidie die de aanschaf van het apparaat een stuk aantrekkelijker maakt. Omdat een hybride warmtepomp slechts 20% gas gebruikt en een volledig elektrische warmtepomp volledig gasloos is, gaan de kosten van je energierekening omlaag.

Kom in contact met de beste warmtepomp installateur uit de regio Velp

Enthousiast geworden of wil je graag meer informatie? Wij bij Rutten Loodgieters staan ten alle tijden voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Warmtepomp installeren in de regio van Elst

Op zoek naar een installateur van een warmtepomp in de omgeving van Elst? Dan ben je bij Rutten Loodgieters op de juiste plek. Neem gerust contact met ons op. Door onze kennis en ervaring zullen wij je voorzien van de juiste informatie.

Contact