Concrete

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jou een warmtepomp kan installeren in Arnhem? Dan ben je bij Rutten Loodgieters aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig namelijk steeds meer mogelijkheden en dat maakt het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw woning lastiger. Wat een warmtepomp precies inhoudt? Welke warmtepomp het best bij jouw woning past? En wat de verschillen zijn tussen een elektrische- en hybride warmtepomp? Dat lees je hieronder.

Wat is een warmtepomp?

Eenvoudig gezegd zet een warmtepomp vrij beschikbare energie om in warmte om een woning te verwarmen. Daarbij haalt de warmtepomp zijn energie uit natuurlijke bronnen, zoals water, lucht of aardwarmte. Bij het op gang brengen van dit proces is weinig elektriciteit nodig. Op deze wijze haalt een warmtepomp ongeveer 80% van haar warmte uit groene energie. Voor de resterende 20% wordt dus elektriciteit gebruikt.

Img 0357

Doe de warmtepomp check!

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet welke warmtepomp het best bij jouw woning past? Doe onze warmtepomp check en kom er binnen enkele minuten achter welke warmtepomp bij jouw woning past!

Verschil tussen een elektrische en hybride warmtepomp in Arnhem

De keuze in warmtepompen is tegenwoordig best ruim. Hierbij worden de elektrische en hybride warmtepompen het meest gebruikt. Tussen deze twee warmtepompen zitten een aantal belangrijke verschillen. Beiden pompen kunnen dan ook niet zomaar worden geïnstalleerd. De verschillen zijn:

Elektrische warmtepomp

  • Volledig elektrisch
  • Goed toepasbaar in nieuwbouw woningen, maar lastig toepasbaar in bestaande woningen
  • Geen gasaansluitingen meer nodig
  • Hoge prijs

Hybride warmtepomp

  • Toepasbaar in reeds bestaande woningen
  • Een woning moet al redelijk goed geïsoleerd zijn
  • Niet 100% gasvrij
  • Goedkoper dan een elektrische warmtepomp

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact en vragen

Voor meer informatie over een warmtepomp kun je ten alle tijden contact met ons in Arnhem opnemen. De experts van Rutten Loodgieters helpen je graag verder!

Img 0356

Uw Naam*

Adres*

Postcode*

E-mail*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Opmerking*

Veel gestelde vragen
Zijn jullie aangesloten bij een branchorganisatie?
Kom ik in aanmerking voor subsidie op mijn hybride warmtepomp?