Installatie sanitaire ruimtes

wasbak In opdracht van Wijnhuis Robbers & van den Hoogen heeft Rutten Loodgieters de complete installatie van de sanitaire ruimtes verzorgd. Op meerdere vlakken kon worden gesproken van een zeer bijzondere en interessante opdracht. 

Zoals gezegd hebben wij de installatie van de sanitaire ruimtes verzorgd. Om dit te bewerkstelligen is al het bestaande leidingwerk verlegd om aan te sluiten bij nieuwe indeling van de toiletgroepen. Dit bestaat uit comfortabele zwevende toiletten en prachtige wastafels. Voor de herentoiletten zijn er uiteraard hoogwaardige urinoirs geplaatst.

Elektrisch: dus zuiniger

De sanitaire ruimtes zijn voorzien van elektrische kranen. Deze zijn zeer energiezuinig en erg robuust. Hierdoor kan de levensduur flink worden verlengt en dit zorgt weer voor een serieuze kostenbesparing. Ditzelfde geldt ook voor de boiler. Deze zijn geplaatst voor alle sanitaire ruimtes waar warmwatertappunten aanwezig zijn. Doordat dit alles elektrisch is, is er geen gas aanwezig. Dit werkt een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat er geen zogenaamde dakdoorvoer nodig is. Een win­win situatie.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl