Nieuwe dakgoot plaatsen

Dakgoot vervangen, KastanjelaanIn opdracht van een grote vastgoedbeheerder heeft Rutten Loodgieters nieuwe dakgoten aangebracht op een pand in de Kastanjelaan in Arnhem. De oude dakgoten werden bij een inspectie in zeer slechte staat aangetroffen, wat de opdrachtgever ertoe gebracht heeft om ons de instructies te geven tot het plaatsen van nieuwe dakgoten. Onze jarenlange ervaring met het vervangen van dakgoten heeft ervoor gezorgd dat deze klus in mum van tijd met succes is afgerond.
Zoals bij elke opdracht waarbij op grote hoogte wordt gewerkt, is er allereerst een zogenaamde dakrailing geplaatst om de veiligheid van onze monteurs Koen en Jamie te waarborgen en zij op verantwoorde wijze hun werkzaamheden konden uitvoeren. Toen dit eenmaal was bevestigd, is het zink ingemeten zodat de afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig konden worden bepaald. Het zink is daarna in de fabriek in 3 meter stukken gezet.

Separatiebanden voor een solide dakgoot

Bij de vervanging van een dakgoot wordt er altijd gekeken naar de meest solide methode. Om rekening te houden met de uitzet van het zink is gebruik gemaakt van zogenaamde separatiebanden. Dit omdat zink krimpt en uitzet als het buiten respectievelijk warmer en kouder wordt en de separatiebanden zorgen ervoor dat het soldeerwerk niet kan scheuren. De geplaatste dakgoten liggen op die manier ‘los’ en bestaan uit diverse hoeken en gootstukken om zo optimaal aan te sluiten op het pand.
Nu de activiteit van ‘dakgoot plaatsen’ is voltooid, hebben onze monteurs de dakrailing weer verwijderd en ervoor gezorgd dat de oude zinken dakgoten op een verantwoord wijze zijn afgevoerd.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl