Badkamer vervangen

Een badkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Door het jarenlange gebruik van de badkamer verouderen de kranen en het sanitair. Door deze te vervangen oogt de sanitaire ruimte weer een stuk frisser zonder dat daar een hele ingrijpende verbouwing voor nodig is. Een populaire oplossing is om het ligbad te vervangen voor een douchecabine of andersom. Maar ook om een defect toilet, gebarsten wastafel of verkalkt douchescherm kan de look & feel van de badkamer compleet vernieuwen.
Voor een opdracht in Arnhem hebben wij een complete badkamer gedemonteerd (u kunt desgewenst ook ‘gesloopt’ lezen) en volledig vernieuwd. Het leidingwerk is compleet opnieuw aangelegd. Daarnaast is al het sanitair vervangen, net als de tegels, het plafond en de vloeren. Een badkamer vervangen is dus een zeer ingrijpend project.

Bouwen vanaf het fundament

Zoals het hoort zijn onze monteurs begonnen bij de basis: het leidingwerk. Dit is het fundament van elke badkamer, doordat in dit stadium al moet worden bepaald waar de diverse onderdelen (bad, wasbak en dergelijke) uiteindelijk komen te staan in de ruimte. Nadat dit was voltooid kon het sanitair worden geplaatst. Op de vloer is allereerst het leidingwerk gelegd, waarna een zwaluwplaat is geplaatst. Hierna is daar een egale cementdekvloer overheen gelegd.
Het sanitair is uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever bepaald, waarna een leveringsdatum én startdatum van het project is afgesproken. Op deze wijze is het project in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek voltooid. Het duurde slechts drie weken vanaf de eerste afspraak.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl