Renovatie badkamer en toilet

sanitairHet toilet en de badkamer zijn één van de meest intensief gebruikte ruimtes in een woning. Door het jarenlange gebruik van de badkamer verouderen de kranen en het sanitair. Het toilet ­en dan met name de toiletpot­ krijgt gedurende deze periode ook het één en ander te verduren en ook hier treedt slijtage op. Een populaire oplossing is om het douchecabine te vervangen voor een ligbad of andersom. Het toilet, de wastafel of een verkalkt douchescherm is na een aantal jaar trouwe dienst dan ook wel een keer aan vervanging toe.

Voor deze opdracht heeft Rutten Loodgieters de complete badkamer en het toilet een renovatie gegeven. Allereerst is er met de opdrachtgever gekeken naar de wensen voor de nieuwe sanitaire ruimtes.

Van de bestaande naar de gewenste situatie

Toen het sanitair was bepaald is de gewenste situatie tot in detail uitgetekend. Hierna kon de kortstondige pret van het slopen van de bestaande badkamer en het toilet beginnen. De ruimtes zijn op professionele wijze gestript, zodat plaats werd gemaakt voor de nieuwe elektra. Het opnieuw aanleggen van de elektra was nodig om aan te sluiten bij de nieuwe situatie in beide ruimtes. Onze monteurs Koen en Thomas hebben hierna het stuc­ en tegelwerk verzorgd. Als laatste zijn er diverse spots in het plafond gemonteerd.
Omdat Rutten Loodgieters deze expertise in huis heeft scheelt dat het inhuren van een (veelal dure) externe stukadoor. Daarnaast bespaard het natuurlijk ook veel tijd, waardoor dit relatief grote project in slechts drie weken kon worden voltooid.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl