Het onderhoud van nokvorsten is enorm belangrijk

Annastraat nokvorsten vervangenWanneer u in het bezit bent van een woning woning of pand heeft met een hellend dak, dan heeft u ook nokvorsten. Deze nokvorsten zijn er om de twee dakhelften die op de top samenkomen met elkaar te bevestigen. De nokvorst heeft meerdere doelen, welke wij hieronder zullen uitlichten. Als eerste het verstevigen en bij elkaar houden van uw dak en als tweede het optimaal afwerken van uw dak. Als u een hellend dak heeft maar geen nokvorsten, kunnen uw dakpannen gemakkelijk verschuiven.

Rutten Loodgieters heeft de nokvorsten vervangen

In de Annastraat in Arnhem waren een aantal van deze nokvorsten toe aan vervanging. Om verder verval te voorkomen heeft Rutten Loodgieters in de Annastraat onderhoud gepleegd. Bij aankomst troffen de monteurs diverse kapotte nokpannen aan. Ook zaten er meerdere nokpannen los en was het cement wat de diverse onderdelen met elkaar verbindt op sommige plekken vergaan. Hierdoor waren uiteraard lekkages ontstaan. Aan de monteurs van Rutten Loodgieters de taak om dit weer in ere te herstellen.

Weer als nieuw, zoals het hoort

Als eerst zijn de oude vorsten verwijderd, is het kapotte cement verwijderd en zijn de kapotte nokpannen verwijderd. Deze zijn daarna allemaal vervangen door nieuwe nokpannen. Om de optimale hechting van het nieuwe cement te waarborgen is gebruik gemaakt van zogenaamd Flexim cement. Aan deze klus hebben twee van onze monteurs één volle werkdag besteed. Zoals u leest is het een relatief korte ingreep, met groot resultaat. Uiteraard is dit slechts een indicatie en verschilt de mate van onderhoud per (bedrijfs)pand.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl