Wij verzorgen het periodieke CV-ketel onderhoud van uw installatie. Goed en regelmatig onderhoud is van belang voor de prestaties en levensduur van uw CV-ketel. U kunt bij ons een contract afsluiten zodat uw installatie minimaal 1 keer per jaar door ons wordt nagekeken en onderhouden. Als u een contract met ons afsluit maakt u direct aanspraak op onze 24-uurs service! De jarenlange ervaring met betrekking tot CV-ketel onderhoud maakt Rutten Loodgieters een betrouwbare partner. Onze monteurs werken stuk voor stuk op professionele wijze waarbij de focus op service en kwaliteit ligt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw CV-installatie, wij laten u niet in de kou zitten. Daar kunt van op aan.

Waarom CV-ketel onderhoud nodig is

Als u thuis bent wilt u het zo aangenaam mogelijk hebben, óók qua temperatuur. De CV-ketel of combi ketel speelt hierbij een belangrijke rol. Deze installatie zorgt er immers voor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt verwarmd. Daarnaast zorgt de combiketel er bijvoorbeeld voor dat u warm water uit de kraan krijgt en heerlijk warm kunt douchen, zo lang als u wilt. Rutten Loodgieters begrijpt dat deze mate van comfort belangrijk is en zorgt er met periodiek CV-ketel onderhoud voor dat u installatie in topvorm is én blijft.

Hieronder vindt u een aantal voordelen van het regelmatig laten nakijken van uw CV-installatie.

  • minder kans op storing aan uw CV-ketel;
  • langere levensduur van uw CV-ketel;
  • zuiniger stoken, dit kan enkele tientallen euro’s per jaar besparen;
  • een goed onderhouden CV-ketel is simpelweg veiliger.

CV- en combi ketel vragen? Neem contact op

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Maak het kenbaar en laat een bericht achter. Wilt u liever direct contact? Bel 026-3884010. Wij helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om u van een passend vrijblijvend advies te voorzien. U kunt onze pagina met klant cases bekijken om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij in het verleden zoal hebben uitgevoerd. Rutten Loodgieters is een loodgieter gevestigd in Arnhem. Naast CV-installatie doen wij alles op het gebied van sanitair, dakisolatie, verwarming, CV-ketel, dakbedekking, badkamers. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Installatiebedrijf Rutten uit Arnhem? We geven u graag vrijblijvend advies.