Installatie sanitaire ruimtes

Plaatsing wasbak werkplaats Leitz ElstIn opdracht van Leitz Service B.V. in Elst heeft Rutten Loodgieters de complete installatie van de sanitaire ruimtes verzorgd, inclusief tegelwerk. Op meerdere vlakken kon worden gesproken van een zeer bijzondere en interessante opdracht. In de eerste plaats omdat Leitz Service B.V. een nieuwe, maar zeker geen onbekende opdrachtgever is. Dat zorgt toch altijd voor een extra impuls. Leitz­Service Nederland is een toonaangevende, internationale producent van precisietools, specifiek ontworpen gereedschappen en gereedschap systemen voor het professioneel bewerken van massief hout, samengesteld hout, kunststof en metaal.
Zoals gezegd hebben wij de installatie van de sanitaire ruimtes verzorgd. Om dit te bewerkstelligen is al het bestaande leidingwerk verlegd om aan te sluiten bij nieuwe indeling van de toiletgroepen. Er zijn in totaal 6 complete toiletgroepen geplaatst. Dit bestaat uit comfortabele zwevende toiletten en prachtige wastafels.
Voor de herentoiletten zijn er uiteraard hoogwaardige urinoirs geplaatst (inclusief vlieg). Ook is er gedacht aan de minder validen, waar een speciaal toilet voor is ingericht. Deze is van alle gemakken voorzien.

Elektrisch: dus zuiniger

In het grote centrale magazijn is een uitstortgootsteen geplaatst, zodat ook daar gemakkelijk een emmer water leeggegooid kan worden, de handen gewassen kunnen worden of een glas water kan worden gepakt. Dit is een aangename toevoeging aan het magazijn. Dit omdat het onnodige wandelingen naar één van de sanitaire ruimtes bespaard en het hygiënischer is.
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van elektrische kranen. Deze zijn zeer energiezuinig en erg robuust. Hierdoor kan de levensduur flink worden verlengt en dit zorgt weer voor een serieuze kostenbesparing. Ditzelfde geldt ook voor de boiler. Deze zijn geplaatst voor alle sanitaire ruimtes waar warmwatertappunten aanwezig zijn. Doordat dit alles elektrisch is, is er geen gas aanwezig. Dit werkt een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat er geen zogenaamde dakdoorvoer nodig is. Een win­win situatie.

Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken?

Hebt u na het lezen van bovenstaande projectomschrijving nog vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand te bespreken? Neem dan contact op met 026 388 40 10 of mail naar info@rutten-loodgieters.nl